Magnetni Poli

 

Vse do nedavnega so znanstveno tehnične študije o magnetih opisovale naravo magnetnega efekta dveh različnih polj enako. Leta raziskovanja Dr. Alberta Roya Davisa so osnovane na izoliranju in merjenju efektov dveh magnetnih polov; potrjeni so bili različni učinki živih bitjih, katere sta povzročila različna magnetna pola.


Severni magnetni pol je pomirjujoč, preprečuje in deluje pomirjujoče. Upočasnjuje celični metabolizem. Zaradi tega pomirja, lajša in je koristen za bolezenska in vnetna stanja kot so: artritis, spondiloza, prostatis, lumbago, kronični in akutni glavoboli, modrice, poškodbe, ostre bolečine, bakterijske infekcije, driske, problemi z kožo kot ekcem, psoriaza, za tretman tumorjev, mentalno zaostalost, epilepsijo, nevralgijo, zatemnitev očesne leče, sladkorna bolezen, nevroza, nespečnost, kila..

 

Južni magnetni pol vspodbuja vsakovrstno življenje (vključno z bakterijami), zato ga nikoli ne smemo uporabljati v primeru infekcije. Dviguje celični metabolizem. Uporablja se za paralizo, leukodermo, astmo, ojačitev oslabijenih mišic, po ponehanju bolezni kot je tuberkuloza, za obnavljanje brazgotin ..